Fjärrtransporter

Välj våra fjärrtransporter när du behöver transportera något. Dygnet runt, alla dagar i veckan och året runt. Vi levererar ditt gods vart som helst och när som helst inom Skåne, Småland, Halland och Östergötland. På en och samma dag kan våra fjärrtransporter täcka ett område på mer än 50 000 km2  och köra sträckor längre än 40 mil för att leverera ditt gods. 

Transport och lagring av varor är det vi kan bäst. Att se till att produkten färdas ifrån A till B på det mest effektiva och snabbast möjliga sättet är en grundläggande del av vår arbetsfilosofi och affärsidé. Vi lägger stort fokus vid att alltid hålla våra tjänster i framkant och är effektiva, samt att vi erbjuder schyssta villkor till våra anställda och har miljöomtanke. Vår motiverade personal genomför alltid sina uppdrag på det bästa sättet och är väl medvetna om att kunden går i första hand - ALLTID. 

Förutom våra tempererade transporter och vår lagringstjänst, där allt som är fruset eller behov av värme kan transporteras, genomför vi också direkttransporter med hög precision samt  som vi har våra ordinarie fjärrlinjer som löper mellan Skåne, Småland, Halland och Östergötland. Som ett komplement erbjuder vi också snabba bud som är ett trumfkort vi alltid har på hand. Hos oss kan du lita på att dina leveranser alltid kommer fram i tid!